Kérjük, hogy olvasd el figyelmesen az alábbiakat, mert a K&H Bank Zrt. www.khdirektbiztositas.hu internetes címén elérhető értékesítési honlap oldalaira történő látogatásoddal, valamint a honlapon feltüntetett e-mail címek elérésével egyidejűleg elfogadod a következő feltételeket, melyek a böngészés teljes időtartamára és a felhasználás valamennyi módjára nézve irányadóak:


A www.khdirektbiztositas.hu oldal a K&H Bank Zrt. tulajdonában álló oldal, amelyen keresztül a K&H Biztosító Zrt. biztosításai köthetőek meg. A K&H Bank Zrt. a K&H Biztosító Zrt. biztosításközvetítőjeként jár el, a közvetítéssel kapcsolatos részletes tájékoztató az ajánlattételi dokumentáció részét képezi.


A honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, sértetlenségéért, valódiságáért a K&H Bank Zrt. nem vállal felelősséget. Az elektronikus felület működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért a K&H Bank Zrt. áll helyt.


A K&H Bank Zrt. honlap oldalainak tartalma - beleértve minden szöveges és képi tartalmat, azok elrendezését, az oldalak felépítését - szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alá esik. A honlap oldalainak, illetve azok bármely részletének bármely formában történő felhasználása a személyes használatot túllépő mértékben kizárólag a K&H Bank Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.


A honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címeket használva a K&H Bank vagy a K&H Biztosító Zrt. részére eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció a K&H Bank, illetve a K&H Biztosító Zrt. tulajdonába megy át, azokat a K&H Bank, illetve a K&H Biztosító Zrt. szabadon felhasználhatja.


Amennyiben a honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címeket használva személyes adatokat (pl. név, cím, telefonszám, faxszám, stb.) adsz meg, önként hozzájárulsz ahhoz, hogy azokat a K&H Biztosító Zrt. a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelve nyilvántartsa és kezelje.


Kérésedre K&H Bank Zrt. és a K&H Biztosító Zrt. minden esetben tájékoztatást ad az általa kezelt személyes adatairól, a felhasználásuk jellegéről, továbbá bármikor kérheti megváltozott vagy hibásan nyilvántartott adatainak módosítását, illetve törlését.


A K&H Bank Zrt. értékesítési honlapja tartalmazhat olyan külső honlapokra utaló hivatkozásokat, melyeket harmadik személy üzemeltet. Az ilyen külső honlapok böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólagos felelősséged, hogy a külső honlapok meglátogatásakor az adott honlap használati feltételeit megismerd. Ezen honlapok tartalmával a K&H Bank Zrt. felelőssége semmilyen esetben nem hozható összefüggésbe.

kapcsolat