casco biztosítás

teljes körű védelem:

  • járműved törés, elemi- és lopáskár esetére is biztonságban tudhatod a K&H casco biztosításával. Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy egyszerűen kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb védelmet!

többféle kedvezmény:

  • további kedvezményeket kínálunk díjfizetési gyakoriság, díjfizetési mód választásától függően! Mindemellett a K&H-nál kötött biztosítással vagy folyószámlával rendelkezők további kedvezményben részesülnek. Ráadásul most 13% K&H 2021 nyárindító casco kampánykedvezményt adunk.

azonnali segítség vészhelyzetben:

  • válaszd K&H casco biztosításod mellé a K&H cascoszerviz 24 kiegészítő szolgáltatásunkat, és vészhelyzet esetén (az év minden napján 0-24 óráig) a lehető legrövidebb időn belül szakembert küldünk, és a biztosítási feltételekben foglaltaknak megfelelően átvállaljuk ennek költségeit.

gyakori kérdések

mi minősül biztosítási eseménynek?

törés, lopás, elemi kár

milyen extra szolgáltatások választhatók külön díj ellenében a K&H casco mellé?

K&H cascoszerviz 24, balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás (gépjárműben szállított vagyontárgyak), gépjárművön szállított szabadidős eszközök, kiegészítő biztosítása, gyermekfelszerelés biztosítás (például babakocsi, biztonsági gyermekülés, ágy, járóka).

mi alapján kerül meghatározásra az önrész?

Az önrészesedés mértéke a szerződéskötés során, szabadon választható. A százalékos önrész lehet 10% vagy 20%, a minimális önrész mértéke pedig 50 ezer, 100 ezer, 200 ezer vagy 400 ezer forint (pl. 10% és minimum 100 000 forint).

hol érvényes az itthon megkötött K&H casco biztosítás?

A casco biztosítási szerződés Magyarországon, illetve külföldön kizárólag Európán belül a feltételekben meghatározottak szerint, bekövetkezett biztosítási eseményekre nyújt fedezetet.

mi a teendő külföldön bekövetkezett kár esetén?

A bekövetkezett káresemény bejelentését követően a biztosító vagy megbízottja intézkedik a szükségjavításról vagy a helyreállításról.

már több, mint 250 ezer biztosítást kötöttek weboldalunkon

tippek, tanácsok, hírek

mire fizet a casco?

Gondolkozol, hogy érdemes-e casco biztosítást kötni? Már van cascód, de nem tudod biztosan, hogy milyen káreseteknél nyújthat védelmet? Mutatjuk mire figyelj!

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapját,
ahol hasznos tájékoztatókat, termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat érhetsz el.

  • 2014. évi LXXXVIII. törvény a biztosítási tevékenységről
  • 2005. évi XXV. törvény a távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről
  • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
  • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről