lakásbiztosítás

védelem otthonod és értékeid számára:

  • nem számít, hogy lakásban, vagy családi házban élsz: otthonodat és értékeidet biztonságban tudhatod a K&H lakásbiztosításával. Lakásbiztosítási csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy egyszerűen kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet!

többféle kedvezmény:

  • számítsd ki lakásbiztosításod díját mindössze 3 adat megadásával, és kösd meg szerződésed online, egyszerűen! Most akár 40%-os kedvezményt is kaphatsz!

kényelemi csomag:

  • a kényelmi csomag szolgáltatásunk megtéríti okmányaid újra-beszerzésének, bankkártyád pótlásának vagy a zárcserének, továbbá a darázsfészek irtásának a költségeit. Áramszünet esetén a fagyasztóban megromlott élelmiszerek árát, vagy a gépjárműved pót alkatrészeiben keletkezett károkat.

megoldások egyéni igényekre:

  • többet vagy mást szeretnél lakásod biztonságát illetően? Keresd fel kollégáinkat telefonon vagy személyesen bankfiókjainkban, illetve helyi képviselői irodáinkban, hogy választhass a több mint 20 féle kiegészítő biztosítási fedezet közül, amelyekkel otthonodat és értékeidet maximális biztonságban tudhatod!

gyakori kérdések

milyen vagyontárgyakra terjedhet ki a K&H lakásbiztosítás?

saját tulajdonú, a biztosítási kötvényen megnevezett lakó- és melléképületekre, illetve az ezekhez tartozó építményekre, pl. medencére, udvari térburkolatra stb.

milyen vagyontárgyak nem biztosíthatóak?

Kérjük, figyelmesen olvasd el a K&H lakásbiztosítás szerződési feltételeit, amelyek részletesen tartalmazzák azoknak a vagyontárgyaknak és eseményeknek a felsorolását (kizárásokat és korlátozásokat), amelyekre nem terjed ki a biztosítási szerződés.

az alapbiztosítás keretein belül milyen káresemények kapcsán fizet a biztosító?

tűzkárok, földmozgás károk, viharkárok, vízkárok, általános üvegek bármely okból bekövetkezett kárai, felelősségbiztosítás

mivel bővíthető az alapbiztosítás?

az alapbiztosítást kiegészítő biztosításokkal és kockázatokkal bővíthető

van olyan eset, amikor nem fizet a biztosító?

Fontos tudni, hogy a biztosító mentesül minden kártérítési kötelezettsége alól, amennyiben a káresemény a biztosított, a vele egy háztartásban élő hozzátartozó, vagy a biztosított alkalmazottja, megbízottja, tisztségviselője szándékosan vagy súlyosan gondatlan magatartása eredményeként következik be.

jelzáloghitel felvétel esetén a bankok elfogadják a K&H lakásbiztosítást?

Igen, jelzáloghitel felvétel esetén a K&H lakásbiztosítás teljesíti a hitelfedezetül szolgáló ingatlannal kapcsolatos vagyonbiztosítási elvárásokat.

milyen kedvezmények vehetők igénybe?

A K&H Bank Zrt. honlapján történő szerződéskötéskor többféle díjkedvezmény érhető el.

már több, mint 250 ezer biztosítást kötöttek weboldalunkon

tippek, tanácsok, hírek

Figyelmedbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapját,
ahol hasznos tájékoztatókat, termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat érhetsz el.

  • 2014. évi LXXXVIII. törvény a biztosítási tevékenységről
  • 2005. évi XXV. törvény a távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről
  • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
  • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről