2014. június 5.

kössön utasbiztosítást 10%-kal kevesebbért és nyerjen iPad minit!

Kössön K&H utasbiztosítást honlapunkon online 2014. június 6. és 2014. szeptember 25. között, fizessen MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával 10%-kal kevesebbet és nyerje meg a nyereményként kisorsolásra kerülő iPad minit!

milyen helyzetekben nyújt segítséget az utasbiztosítás?

betegségbiztosítás, balesetbiztosítás

Egy külföldön bekövetkező betegség vagy baleset esetén az orvosi ellátás költségei nagyon magasak lehetnek, erre nyújt biztosítási fedezetet a K&H utasbiztosítás.

poggyászbiztosítás

Bárkivel előfordulhat, hogy a külföldi utazás során ellopják értékeit, iratait, esetleg egyszerűen csak a repülőtéren késik vagy elveszik a poggyásza. Ilyenkor nagy segítség, ha felhívhat egy magyar nyelvű segélyvonalat, és az anyagi segítség mellett praktikus tanácsokat is kaphat a váratlan helyzet megoldására.

gépjármű segítségnyújtás biztosítás

Az autóval vagy motorral utazóknak komoly fejtörést okozhat, hogy el merjenek-e indulni egy hosszú külföldi útra az autójukkal vagy motorukkal, főleg akkor, ha azt itthon csak rövidebb utazásokhoz használják. A gépjármű segítségnyújtás biztosítás fedezi bizonyos határig a helyszíni javítás, szervizbe szállítás, gépjárműtárolás, haza vagy továbbutazás, bérautó, szállás költségeit, valamint telefonon keresztül vésztolmácsolást, szállás szervezést és szervizzel történő kapcsolattartást nyújt. (részletek)

A 2014. június 6. és 2014. szeptember 25. közötti utasbiztosítás nyereményjáték sorsolásának időpontja és helyszíne: 2014. október 8. 11:00 óra; 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

A nyereményjáték részletes leírását, feltételeit a Játékszabályzat tartalmazza.

K&H utasbiztosítás kalkulátor

nap