összes biztosítási termékünk

K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás
A kötelezőt megvenni kötelező, de nem mindegy hogy hol és mennyiért. Folyamatosan arra törekszünk áraink és kedvezményeink kialakításánál, hogy az Ön pénztárcája se járjon rosszul. Maximálisan 45% kedvezmény érhető el alapdíjunkból!
kötelező biztosítás részletei tovább a kalkulátorra
K&H vállalkozói biztosítás
Azoknak a vállalkozóknak ajánljuk, akik legfeljebb 200 millió forint éves árbevétellel, illetve teljes vagyonértékkel rendelkeznek, s vállalkozásuk tárgyi eszközei és készletei védelmére keresnek biztosítási megoldást.
vállalkozói biztosítás részletei tovább munkatársunkhoz
K&H vállalkozói vagyonbiztosítás
Egy jól működő cég vezetőjeként arra is ügyelnie kell, hogy vállalkozása vagyontárgyaira (épületekre, építményekre, egyéb tárgyi eszközökre, készletekre és készpénzre) teljes körű biztosítást kössön. Ezt a megoldást elsősorban a 200 millió forint feletti vagyonértékkel rendelkező vállalkozásoknak.
vállalkozói vagyonbiztosítás részletei tovább munkatársunkhoz
K&H lakásbiztosítás
Az ember élete után lakása, családi háza, nyaralója vagy akár az albérletében lévő ingóságai a legféltettebb értékei. Mi gondoskodunk arról, hogy jó díjakon, jól kitalált kiegészítőkkel, gyorsan, s kényelmesen hozzájuthasson a megfelelő ingatlanbiztosítási védelemhez. Most min. 38% kedvezménnyel díjazzuk online biztosításkötési szándékát!
lakásbiztosítás részletei tovább a kalkulátorra
K&H casco biztosítás
A casco biztosítás a gépjármű biztosítások királynője. Mi úgy válogattuk össze a szolgáltatás elemeit, hogy igényei és pénztárcája súlya szerint találjon megoldást a család kedvencének gondjaira. Kattintson és bizonyosodjon meg róla, hogy a Casco nem feltétlenül drága. Azonnali 15%-os online kedvezménnyel jutalmazzuk bátorságát!
casco biztosítás részletei tovább a kalkulátorra
K&H utasbiztosítás
Megújultak a K&H utasbiztosítások! A külföldre utazók változó igényeinek megfelelően 9 eltérő utasbiztosítást alakítottunk ki. Az utazás típusa szerint választható tengerparti nyaralás utasbiztosítás, városnézés utasbiztosítás, általános utasbiztosítás, vitorlázás utasbiztosítás, veszélyes sport utasbiztosítás, búvárbiztosítás, tengeren túli utasbiztosítás, hosszú külföldi út utasbiztosítás és síbiztosítás.
utasbiztosítás részletei tovább a kalkulátorra

kapcsolat

K&H útitárs
Töltse le az ingyenes
K&H útitárs alkalmazást!
Segélyhívás, kárbejelentés, utasbiztosítás kötés és hasznos dolgok egyben.
intézze online!
online kárbejelentés
bonus-malus igazolás igénylése

elérhetőségeink

+36 1 468 8228

+36 1 468 8228​​​​​​​
Nyitvatartás: 
Általános nyitvatartás:
hétfő 08:00 - 17:00
kedd 08:00 - 17:00
szerda 08:00 - 17:00
csütörtök 08:00 - 17:00
péntek 08:00 - 14:30
szombat zárva
vasárnap zárva