2011. november 1.

kössön kötelező biztosítást 5% extra kedvezménnyel!

Kössön online K&H kötelező biztosítást 5% vagyonbiztosítási kedvezménnyel! A kedvezményre jogosult, ha már van K&H lakásbiztosítása, vagy ha most köt K&H lakásbiztosítást is!

A K&H Biztosítónál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (továbbiakban: KGFB) és otthonbiztosítási vagy vállalkozói biztosítási szerződés azonos Szerződő által történő egyidejű megkötése esetén 5% kedvezmény érvényesíthető a 2012. január 1-jei vagy későbbi kockázatviselési kezdettel megkötött KGFB szerződés díjából.

Ha az otthonbiztosítási vagy vállalkozói biztosítási szerződés nem a KGFB szerződéssel egyidejűleg kerül megkötésre, a kedvezmény akkor alkalmazható, ha a Szerződő a KGFB szerződés megkötésekor vállalja, hogy 5 napon belül ajánlatot tesz az otthonbiztosítási vagy a vállalkozói biztosítási szerződés megkötésére a K&H Biztosítónak.

A kedvezmény nem alkalmazható abban az esetben, ha annak alapjául olyan otthonbiztosítási vagy vállalkozói biztosítási szerződést kíván a Szerződő felhasználni, amelynek kockázatviselési kezdete 2011. november 1-e előtti időpont, vagy amely alapján a kedvezmény bármely KGFB szerződésre már felhasználásra került.

Jelen kedvezménynél casco biztosítási szerződés nem vehető figyelembe.

K&H kötelező biztosítás kalkulátor