milyen extra szolgáltatások választhatók külön díj ellenében a K&H casco mellé?

  • K&H cascoszerviz 24: az év minden napján a nap 24 órájában, a lehető legrövidebb időn belül megszervezi, és rendelkezésedre bocsátja a segítségnyújtási szolgáltatást, továbbá meghatározott esetekben átvállalja annak költségeit is. Így például, ha autód biztosítási esemény miatt menetképtelenné válik, és a javítása a helyszínen nem megoldható, a K&H cascoszerviz 24 megszervezi a gépjármű elszállítását a legközelebbi szervizbe és ennek költségeit átvállalja. A K&H cascoszerviz 24 rendelkezésedre áll azokban az esetekben is, amikor a gépjármű nem biztosítási esemény miatt válik menetképtelenné - például megszervezi a menetképtelenné vált autó helyszíni javításához szükséges alkatrész küldését -, ám ilyenkor a költségek a szerződőt terhelik. A K&H cascoszerviz 24 szolgáltatás csak meghatározott casco biztosítási fedezet esetén vehető igénybe, melynek feltételeit a K&H cascoszerviz tájékoztató tartalmazza.
  • balesetbiztosítás: Baleset esetén a gépjárműben utazók részére nyújt fedezetet múlékony sérülés, maradandó rokkantság és haláleset bekövetkezése esetén.
  • poggyászbiztosítás (gépjárműben szállított vagyontárgyak): A biztosított gépjárművel szállított vagyontárgyakra terjed ki a védelem, függetlenül attól, hogy milyen tárgyról van szó, és attól is, hogy a károsodott tárgy melyik utas tulajdona.
  • gépjárművön szállított szabadidős eszközök, kiegészítő biztosítása: A biztosítási védelem a biztosított gépjárművön szállított, a KRESZ előírásainak megfelelően a gépjárműre szerelt szabadidős, hagyományos és extrém sport eszközökre és felszerelésekre, a rakodótér megnövelésére szolgáló eszközre (tetőbox) valamint a tetőcsomagtartóra és annak alkatrészeire terjed ki.
  • gyermekfelszerelés biztosítás (például babakocsi, biztonsági gyermekülés, ágy, járóka): Biztosítottak a gépjárműben szállított gyermek-felszerelési tárgyak (pl. babakocsi, biztonsági gyermekülés, ágy, járóka). A fedezet kiterjed az ezekben a tárgyakban keletkezett károkra abban az esetben is, ha azok nem a gépjárműben, hanem azon kívül, a KRESZ előírásainak megfelelően a gépjárműre szerelt állapotban károsodtak.

K&H casco biztosítás kalkulátor

nem találod amit keresel?